Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

DIMECRES 6


En acabar l’esclat del volcanet, cercavila del Porc i el Xai amb la xaranga Bufant Fort Street Band, des del Firalet fins a la plaça de Campdenmàs.


tot seguit, a la plaça de Campdenmàs, ball del Porc i el Xai, amb la cobla La Principal d’Olot.

 

 

DIJOUS 7

A les 5, al pati de l’antic hospital Sant Jaume, ball del Porc i el Xai amb els Ministrers de la Bouera i, tot seguit, cercavila fins a la Residència del Tura.

A les 6, a la Residència del Tura,  ball del Porc i el Xai amb els Ministrers de la Bouera i, seguidament, cercavila fins a Sant Esteve.

A les 8, a la plaça de Campdenmàs, ball del Porc i el Xai amb els Ministrers de la Bouera.

 

DIVENDRES 8

A 2/4 de 8, davant de l’església de Sant Esteve, concert a banda a càrrec de la xaranga Bufant Fort Street Band.

A les 8, al passeig de la Muralla, Concurs de paelles.

A les 8, davant de l’església de Sant Esteve, concentració i encierro de marrans fins al Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve.

A les 10, al passeig de la Muralla, sopar-pícnic del Concurs de paelles, amenitzat per la xaranga Bufant Fort Street Band.

A 1/4 de 12, entrega de premis del Concurs de paelles i tot seguit, concert amb Santa Mandra. Després, ball de festa amb Band-idos Perversions

 

DISSABTE 9

A 2/4 de 12 del migdia, a les escales de Sant Esteve, inici del Vermut Cantat amb la Banda del Vermut.A les 12 del migdia, al carrer Baix del Tura, Vermut Cantat.

A 2/4 de 8 del vespre, davant de l’església de Sant Esteve, concert a banda a càrrec de la xaranga Bufant Fort Street Band.

A les 8, davant de l’església de Sant Esteve, concentració i encierro de marrans fins al Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve.

 

 

Durant totes les Festes del Tura, LA CAÇA DEL PERNIL. El millor joc de les Festes. Sigues el que caça més garrotxins perquè no et cardin el pernil. No deixis que te l'expliquin, viu-lo.

Més informació i inscripcions: @jove_aoapix

 
 
 
 

 

MOLTES GRÀCIES A:

 vidresfageda elceller08.jpg

 

 

També ens han donat un cop de mà: