Ser participatius i fer participar. No és un lema buit de contingut, és una de les màximes de funcionament de la penya, que malgrat tenir el complicat nom d'AOAPIX, de fet té una raó de ser molt senzilla. Es tracta d'una Associació Olotina d'Amics que estatutàriament promulguen la defensa de la cuina tradicional de la carn de Porc i de Xai.

Potser l'AOAPIX és quelcom més i és difícil expressar-ho amb paraules, de manera que hem decidit posar aquesta pàgina a internet per provar d'explicar-ho virtualment. Això no és però gens fàcil ja que pretenem ser una associació de veritat, viva, que es mogui, que reuneixi en determinats actes gent que tingui ganes de passar-ho bé d'una manera diferent i senzilla.

Per això no us quedeu només amb una pàgina virtual, utilitzeu-la per saber qui som i, si us interessa, veniu a qualsevol dels nostres actes: SEREU BENVINGUTS!!!!.

 

 

 

Aquest any les festes, des de casa.

Notícies de les activiatts de la Penya per les Festes del Tura 2023

 

Et donem la benvinguda a la Zona multimèdia de la Penya. Aquí hi trobaràs el Àlbums d'imatges més significatives que tenim, així com la possibilitat de descarregar-te la Música del Ball del Porc i el Xai del ball i el porc, veure algun vídeo i alguna coseta més.

 

 

 

Les coses, normalment les veiem, sabem o escoltem d'una manera determinada. Des d'aquest apartat intentarem que es puguin veure, saber o escoltar des d'una altra òptica, ni millor ni pitjor, simplement diferent a l'habitual.

 

Aquest és el racó de la nostra memòria.

Segur que et farà gràcia recordar alguns moments que hagis compartit amb nosaltres... i et sorprendrà veure com passa el temps.