Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

parasol.gif Dimecres dia 6

Després del pregó, cercavila del Porc i el Xai des de l’Ajuntament fins a la plaça Campdenmàs, acompanyats pels "Tremendos de Castelló".Tot seguit, ball del Porc i el Xai a la plaça Campdenmàs amb La Principal d’Olot.

Dijous dia 7

A les 5 de la tarda, al Geriàtric de l’Hospital, ball del Porc i el Xai, amb la cobla Ministrers de la Bouera.

A les 6 de la tarda, al Geriàtric-Residència del Tura, ball del Porc i el Xai, amb la cobla Ministrers de la Bouera.

A les 7 de la tarda, al Firal, III Campionat del Món de llançament de pinyol d’oliva.

A 2/4 de 9 del vespre, al Firal, sopar popular amb arròs de mar i muntanya.

A 2/4 d’11 de la nit, des del Firal fins a la plaça Campdenmàs, cercavila del Porc i el Xai acompanyat per la xaranga "Els Tremendos de Castelló".Tot seguit, ball del Porc i el Xai, amb la cobla Ministrers de la Bouera.

A les 12 de la nit, al Turín, tronada d’avisos. Tot seguit, Turinada, des del Turín fins al Tura. Hi haurà dos recorreguts, la "Feixa de dalt" i la "feixa de baix", acompanyats de les bandes "Els Tremendos de Castelló" i "Els Llubarrus del Mediterrani". Col·laboren les penyes Coster´s, Truges Road i els Marrinxos.

Acabada la Turinada, al carrer Baix del Tura, X Ball de l’Hora a càrrec del "Grup Electrogen Band".

Notes:

* En cas de pluja, el sopar popular i el campionat del món de llançament de pinyol d’oliva es faran a les voltes de la plaça Clarà. El ball de l’hora es farà a l’Hospici.

* Venda de tiquets del sopar popular durant el transcurs del III Campionat del Món de llançament de pinyol d’oliva.

 

Dissabte dia 9

A 2/4 de 5 de la tarda, al Firal, concentració de les colles participants al X Campionat d’Estirada de Corda Open ovella.gifAOAPIX Festes del Tura 2000. Amenitzarà l’acte la Xaranga "Els Tremendos de Castelló".

A les 5 de la tarda, al Pavelló Municipal d’Esports, inici del X Campionat d’Estirada de Corda Open AOAPIX Festes del Tura 2000. A la mitja part, exhibició de gossos d’atura indoor a càrrec d’en Jordi Muxach i la seva famosa gossa Coloma: campiona de Catalunya, Andorra i Espanya durant 5 anys consecutius; la gossa Sit: actual subcampiona de Catalunya; i la gossa Blue, filla de la Coloma, en fase de preparació. Sota la direcció del seu pastor, les gosses duran a terme proves de control i de conducció d'un grup de xais i un d'ànecs amb destresa i rapidesa.

Patrocina: Pub Lucky Luke

 

Diumenge dia 10

A 3/4 de 9 del vespre, al capdamunt del Firal, exhibició castellera a càrrec dels Marrecs de Salt.

Després del ball de gegants, nans i cavallets, cercavila castellera des de la Plaça Major fins a l'Hospici, a càrrec dels Marrecs de Salt. A continuació, cercavila castellera des de l'Hospici fins al Firal, amb els Marrecs de Salt.

 

Exposició

Residència Santa Maria del Tura, de l’1 al 30 de setembre, exposició del procés de realització del conte del porc i el xai de la penya AOAPIX, de l’artista olotí Tavi Algueró.

 

porcballa.gif