Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

bruixola07p.jpg Divendres dia 7

Després del pregó, CERCAVILA DEL PORC I EL XAI, des de la Plaça del Mig fins a la plaça Campdenmàs, acompanyats de la xaranga Allways Drinking Marching Band. Tot seguit, BALL DEL PORC I EL XAI, a la plaça Campdenmàs, amb la cobla La Principal d’Olot.

 

Dissabte dia 8

8 de la tarda, a la Font de l’Àngel, CONCERT A BANDA, a càrrec de Allways Drinking Marching Band. A 3/4 de 9 del vespre, davant les escales de Sant Esteve, concentració i ENCIERRU DE MARRANS fins a l’església del Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve.

 

 

 

Diumenge dia 9

A 2/4 de 5 de la tarda, al geriàtric de l’Hospital, BALL DEL PORC I EL XAI. A 2/4 de 6 de la tarda, al geriàtric Residència del Tura, BALL DEL PORC I EL XAI, acompanyats dels Ministrers de la Bouera i l’Escola de Música d’Olot.

A les 6 de la tarda, a la plaça Doctor Ferrer, davant les escales de Sant Esteve, es farà elX CAMPIONAT DEL MÓN DE LLANÇAMENT DE PINYOL D’OLIVA. A les 12 de la nit, a la plaça del Carme, inici de la TURINADA,“XARANGUES BAND i VENEN”. Una sola feixa, del Carme al Tura. Participa-hi tocant el teu instrument musical (flauta, pitu, cassola...). Amb l’actuació dels Allways Drinking Marching Band, Bloc Quilombo, Sambalé, Pim Pam Pum músics,Marrinxos Band, Damm-er i La Simforosa. Col·laboren les penyes Almogàvers Garrotxins i S’tocats.

Acabada la Turinada, al carrer Alt del Tura, XVII BALL DE L’HORA a càrrec del Grup Electrògen Band. Enregistrament del ball de l’hora a càrrec de Feel Good i AOAPIX.

 

 

Dilluns dia 10

A les 7 de la tarda, a les escales de Sant Esteve, CONCERT A BANDA a càrrec de la xaranga Damm-er. A 3/4 de 8 del vespre, davant les escales de Sant Esteve, concentració i ENCIERRU DE MARRANS fins a l’església del Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve i cercavila fins a la Plaça Campdenmàs on es farà el BALL DEL PORC I EL XAI, amb els Ministrers de la Bouera i l’Escola de Música d’Olot.

 

MOLTES GRÀCIES A:

imatges07.jpg limpia07.jpg carverd07.jpg manxa07.jpg
alzamora07.jpg prisma06.jpg mt07.jpg clara.gif
astvall.jpg krode06.jpg cocs05.gif piropop07.jpg
olotnet05.jpg

serra.gif

b-creck.gif neumatics.gif
dianium07jpg.jpg

ecotintes07.jpg

vitaldent07.jpg travessas07.jpg