Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

nyarro.jpgDimecres dia 6

Després del pregó, cercavila del Porc i el Xai des de l’Ajuntament fins a la plaça Campdenmàs, acompanyats de la charanga Che Que Bo. Tot seguit, ball del Porc i el Xai a la plaça Campdenmàs amb la cobla la Principal d’Olot.

Dijous dia 7

A les 7 de la tarda, a les escales de Sant Esteve, concert a banda a càrrec de la charanga Che Que Bo.

A 3/4 de 8 del vespre, davant les escales de Sant Esteve, concentració i Encierru de Marrans fins a l’església del Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve.

A les 12 de la nit, Turinada. Del Carme al Tura. Una sola feixa, amb l’actuació dels Che Que Bo, Bloc Quilombo, Pim Pam Pum músics, la participació especial de les carrosses “Three flowers battle” d’Olot i Espectacle de la companyia teatral Unicornis. Inici a la Plaça del Carme. Col·laboren les penyes Marrinxos, Almogàvers i S’tocats. Acabada la Turinada, al carrer Alt del Tura, XV Ball de l’Hora a càrrec del Grup Electrògen Band.

Grabació del ball de l’hora: Feel Good i AOAPIX

 

Divendres dia 8

A 2/4 de 5 de la tarda, al geriàtric de l’Hospital, ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministrers de la Bouera.

A les 2/4 de 6 de la tarda, al geriàtric- Residència del Tura, ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministrers de la Bouera.

A les 6 de la tarda, al Firal, IX Campionat del Món de Llançament de Pinyol d’Oliva.

A 3/4 de 9 del vespre, davant les escales de Sant Esteve, concentració i Encierru de Marrans fins a l’església del Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve. Cercavila dels marrans fins a la plaça Campdenmàs i ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministrers de la Bouera.

 

MOLTES GRÀCIES A:
 

grafiques.gif cocs05.gif bcrec06.jpg olotnet05.jpg
krode06.jpg manxa04.jpg petrocat03.gif neumatics.gif
piropop06.jpg serra.gif prisma06.jpg oliba05.gif
puigsacalm05.jpg art.jpg carverd.jpg pia&co.jpg
astvall.jpg mt.jpg noel.jpg