Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

banderap.jpg Dimecres dia 7

Després del pregó, cercavila del Porc i el Xai des de l’Ajuntament fins a la plaça Campdenmàs, acompanyats pels Tremendos de Castelló. Tot seguit, ball del Porc i el Xai a la plaça Campdenmàs amb la cobla la Principal d’Olot.

 

Dijous dia 8


A les 7 de la tarda, a les escales de Sant Esteve, concert a banda a càrrec del Tremendos de Castelló.

A 3/4 de 8 del vespre, davant les escales de Sant Esteve, concentració i Encierru de Marrans fins a l’església del Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve.

A les 12 de la nit, Turinada. Del Carme al Tura. Una sola feixa però més grossa, amb l’actuació dels Tremendos de Castelló, Llubarrus del Mediterrani, Bloc Quilombo, Pim Pam Pum músics i la participació especial de les carrosses “Three flowers battle” d’Olot. Inici a la Plaça del Carme. Col·laboren les penyes Marrinxos, Almogàvers i S’tocats. Acabada la Turinada, al carrer Baix del Tura, XV Ball de l’Hora a càrrec del Grup Electrògen Band.

Grabació del ball de l’hora: Feel Good i AOAPIX


 

Divendres dia 9

A 2/4 de 5 de la tarda, al geriàtric de l’Hospital, ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministrers de la Bouera.

A les 2/4 de 6 de la tarda, al geriàtric- Residència del Tura, ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministrers de la Bouera.

A les 6 de la tarda, al Firal, VIII Campionat del Món de Llançament de Pinyol d’Oliva.

A 3/4 de 9 del vespre, davant les escales de Sant Esteve, concentració i Encierru de Marrans fins a l’església del Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve. Cercavila dels marrans fins a la plaça Campdenmàs i ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministrers de la Bouera

 

MOLTES GRÀCIES A:
 
 
 grafiques.gif  cocs05.gif  petrocat03.gif krode.jpg
 neumatics.gif  serra.gif oliba05.gif  prisma05.jpg
noel.jpg  mt.jpg  carverd07.jpg  llimpia05.jpg