Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

fotoousp.jpg Dimarts dia 7

Després del pregó, cercavila del Porc i el Xai des de l’Ajuntament fins a la plaça Campdenmàs, acompanyats pels Tremendos de Castelló. Tot seguit, ball del Porc i el Xai a la plaça Campdenmàs amb la cobla la Principal d’Olot.

Organitza: AOAPIX

 

Dimecres dia 8

A 2/4 de 5 de la tarda, al geriàtric de l’Hospital, ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministrers de la Bouera.

A les 6 de la tarda, al geriàtric- Residència del Tura, ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministrers de la Bouera.

A 2/4 de 6 de la tarda, al Firal, VII Campionat del Món de Llançament de Pinyol d’Oliva, amb la presència del récordman del món Miquel Masdevall.

A 3/4 de 8 del vespre, davant les escales de Sant Esteve, concentració i Encierru de Marrans fins a l’església del Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve. Organitza AOAPIX

 

 

Dijous dia 9

A les 12 de la nit, Turinada. Del Carme al Tura. Una sola feixa però més grossa, amb l’actuació dels Tremendos de Castelló, Llubarrus del Mediterrani, Bloc Quilombo, Pim Pam Pum músics i la participació especial de My Karrow Dixie i Meu Kardarun Samba d’Olot. Inici a la Plaça del Carme. Col•laboren les penyes Coster’s, Marrinxos, Almogàvers i Truges Road. Acabada la Turinada, al carrer Baix del Tura, XIV Ball de l’Hora a càrrec del Grup Electrògen Band.

Grabació del ball de l’hora: Feel Good i AOAPIX - Organitza: AOAPIX

 

 

Divendres dia 10

A les 8 de la tarda, a les escales de Sant Esteve, concert a banda a càrrec del Tremendos de Castelló.

A 3/4 de 9 del vespre, davant les escales de Sant Esteve, concentració i Encierru de Marrans fins a l’església del Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve. Cercavila dels marrans fins a la plaça Campdenmàs i ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministrers de la Bouera.

 

MOLTES GRÀCIES A:
 
 
 grafiques.gif  oliba05.gif  bcrec03.gif
 neumatics.gif  olotnet.gif serra.gif
 llimpia.gif petrocat03.gif
 cocs05.gif
 sirena.gif  carverd.jpg  manxa04.jpg
 prisma03.gif