Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

puzle.jpg Divendres dia 5

Després del pregó, cercavila del Porc i el Xai des de l’Ajuntament fins a la plaça Campdenmàs, acompanyats pels Tremendos de Castelló. Tot seguit, ball del Porc i el Xai a la plaça Campdenmàs amb la cobla La Principal d'Olot.

Diumenge dia 7

A 2/4 de 5 de la tarda, al geriàtric de l’Hospital, ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministers de la Bouera.

A les 6 de la tarda, al geriàtric- Residència del Tura, ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministers de la Bouera.

A 2/4 de 6 de la tarda, al Firal, VI Campionat del Món de Llançament de Pinyol d’Oliva, amb la presència del récordman del món Miquel Masdevall.

A 3/4 de 8 del vespre, davant les escales de Sant Esteve, concentració i Encierru de Marrans fins a l’església del Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve.

 

 

Dilluns dia 8

A les 8 de la tarda, a les escales de Sant Esteve, concert a banda a càrrec del Tremendos de Castelló.

A 3/4 de 9 del vespre, davant les escales de Sant Esteve, concentració i Encierru de Marrans fins a l’església del Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve. Cercavila dels marrans i el Porc i el Xai fins a la plaça Campdenmàs i ball del Porc i el Xai amb la cobla Ministers de la Bouera.

A les 12 de la nit, Turinada. Atenció. Nou recorregut!! Del Carme al Tura. Aquest any una sola feixa però més grossa, amb l’actuació dels Tremendos de Castelló i els 14 percussionistes de Bloc Quilombo. Inici a la Plaça del Carme. Col•laboren les penyes Coster’s, Marrinxos, Almogàvers i Truges Road. Acabada la Turinada, al carrer Baix del Tura, XIII Ball de l’Hora a càrrec del Grup Electrògen Band.

Grabació del ball de l’hora: Feel Good i AOAPIX

 

MOLTES GRÀCIES A:
 
 
 oliba05.gif  cocs05.gif serra.gif
 ea03.gif petrocat03.gif puigsacalm03.gif
 el29.jpg manxa.gif  dim.gif
 champion.gif  kraters.gif  llimpia.gif
 prisma03.gif  bcrec03.gif