Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

DIVENDRES 7


En acabar l’esclat del volcanet, cercavila del Porc i el Xai amb la xaranga Bufant Fort Street Band, des del Firalet fins a la plaça de Campdenmàs.


Seguidament, a la plaça de Campdenmàs, ball del Porc i el Xai, amb la cobla La Principal d’Olot.

 

DISSABTE 8

A les 8, davant de l’església de Sant Esteve, concentració i encierro de marrans, fins al Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve.

Seguidament, a la plaça de Campdenmàs, ball del Porc i el Xai, amb els Ministrers de la Bouera.

 


DIUMENGE 9

A les 5, al pati de l’antic hospital Sant Jaume, ball del Porc i el Xai amb els Ministrers de la Bouera i, tot seguit, cercavila fins a la Residència del Tura.

A les 6, a la plaça del Rector Ferrer, XX Campionat del Món de Llançament de Pinyol d’Oliva.

A les 6, a la Residència del Tura, ball del Porc i el Xai amb els Ministrers de la Bouera i, seguidament, cercavila fins a Sant Esteve.

 


DILLUNS 10

A 2/4 de 8, davant de l’església de Sant Esteve, concert a banda a càrrec de la xaranga Bufant Fort Street Band.

A les 8, al passeig de la Muralla, Concurs de paelles.

A les 8, davant de l’església de Sant Esteve, concentració i encierro de marrans fins al Tura. Seguidament, reculà fins a Sant Esteve.

A les 10, al passeig de la Muralla, sopar-pícnic del Concurs de paelles, amenitzat per la xaranga Bufant Fort Street Band.

A 1/4 de 12, al passeig de la Muralla, concert de FERNANDUS. Seguidament, entrega de premis del Concurs de paelles i del Sorteig Terra de Festa de les xarxes socials i, tot seguit, ball de festa amb el grup ALBERCOCKS.

 

 

 

MOLTES GRÀCIES A:

 vidresfageda
llimpia08.jpg elceller08.jpg