Programes Festes del Tura

 

Aquest any el programa de festes de la nostra entitat és un homenatge a l'antic Firal d'Olot. Hem trossejat els panots i els hem convertit en un "porta-fotografies". Al programa també hi adjuntem algunes postals amb imatges antigues del Firal, que ens ha facilitat i documentat l'arxiu municipal. Els ho podeu posar o enviar-les a qui vulgueu. Nosaltres n'hem reservat una per als presos polítics

 

Enguany el programa de festes de la Penya són una col·lecció de calcomanies, que traduït en llenguatge actual en podríem anomenar "tatoos temporals". Estan inspirades en les Festes del Tura i com no, amb el Gegant del Porc i el Xai.

 

Enguany el programa de festes de la Penya és un fuet amb un test per conèixer com ets realment. 

El programa que presenta els actes aquest any és un paquet de pernil salat. Amb el lema LLESCAT DE FESTES, en clau d’humor, proposem un producte de qualitat per passar unes bones festes amb bon menjar però sense perdre la línia i tot un catàleg de llescats que despertaran la rialla de més d’un. El disseny del programa, com el de l’any passat, és de l’Albert Parés que també ha estat el guanyador del Concurs de Cartells de Festes del Tura.
 
Us recomanem que abans de provar qualsevol dels productes llescats, cliqueu a sobre les imatges per poder llegir amb deteniment la informació relativa a cadascun d'ells. Fins i tot la que surt a l'envàs: des del valor nutricional als ingredients.
 
Esteu avisats. No ens responsabilitzarem de cap intoxicació.
 
Bones Festes!!

Aquest any estem perduts. Enmig de tantes retallades i canvis de direcció, hem optat per fer com els náufrags i enviar el nostre programa d'actes de Festes del Tura com un missatge dins una ampolla. Bé, n'hem enviat 5000 a veure si tenim sort i algú ens indica el camí.

Aquest any no hem tingut opció. El programa va de retallades. Us proposem que vestiu al Porc i el Xai per assistir a diferents actes de les Festes. Així doncs, els podreu vestir com a cuiner per anar al concurs de paelles, de gala per anar a l'ofrena a la patrona de la ciutat, de diable per anar al correfoc, de timbaler per anar a la turinada... Hi ha 8 vestit diferents i els corresponents complements.