Programes Festes del Tura

FDT 2022 A SAC!

El programa d’aquest any és una motxilla de corda per anar de festa, talment un sac. Per això el lema, que estarà serigrafiat a l’exterior de la bossa, serà FDT 2022 A SAC!

Dins la motxilla hi haurà un cartró que fa de programa amb la nostra programació amb diverses il·lustracions.  Hi haurà motxilles de diferents colors per donar-hi el màxim de visibilitat.

 

RECOMANACIONS INCLOSES EN EL PROGRAMA PER SORTIR A SAC!

AOAPIX I LA FÀBRICA DE CARAMELS. 30 ANYS MOLT DOLÇOS

 

Enguany ens hem inspirat amb la pel·lícula "Charlie i la fàbrica de xocolata" afegint, com no podia ser d'una altra manera, alguns retocs característics de la nostra entitat. El resultat n'és justament el títol que li hem posat "AOAPIX i la Fàbrica de Caramels". Recordeu que el programa el regalem amb el setmanari la comarca. També el trobareu als establiments dels nostres patrocinadors.

Aquí us deixem els retocs que hi hem afegit i algun vídeo de l'edició

Esperem que us agradi.

 

 

Aquest any el programa de festes de la nostra entitat és un homenatge a l'antic Firal d'Olot. Hem trossejat els panots i els hem convertit en un "porta-fotografies". Al programa també hi adjuntem algunes postals amb imatges antigues del Firal, que ens ha facilitat i documentat l'arxiu municipal. Els ho podeu posar o enviar-les a qui vulgueu. Nosaltres n'hem reservat una per als presos polítics

 

Enguany el programa de festes de la Penya són una col·lecció de calcomanies, que traduït en llenguatge actual en podríem anomenar "tatoos temporals". Estan inspirades en les Festes del Tura i com no, amb el Gegant del Porc i el Xai.

 

Enguany el programa de festes de la Penya és un fuet amb un test per conèixer com ets realment. 

El programa que presenta els actes aquest any és un paquet de pernil salat. Amb el lema LLESCAT DE FESTES, en clau d’humor, proposem un producte de qualitat per passar unes bones festes amb bon menjar però sense perdre la línia i tot un catàleg de llescats que despertaran la rialla de més d’un. El disseny del programa, com el de l’any passat, és de l’Albert Parés que també ha estat el guanyador del Concurs de Cartells de Festes del Tura.
 
Us recomanem que abans de provar qualsevol dels productes llescats, cliqueu a sobre les imatges per poder llegir amb deteniment la informació relativa a cadascun d'ells. Fins i tot la que surt a l'envàs: des del valor nutricional als ingredients.
 
Esteu avisats. No ens responsabilitzarem de cap intoxicació.
 
Bones Festes!!