Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

El programa d'aquest any és un llibret, però no un qualsevol. Té la forma de la imatge de la Mare de Déu del Tura, amb algun petit retoc. Justament el que hem modificat ha estat el nen i l'hem deixat tal i com el podeu veure a la fotografia.

Com ja es costum a la nostra entitat, hem reservat una pàgina per fer constar els agraïments i una altra on fem una aplicació directa de la llei de Murphy a situacions pròpies de les Festes del Tura . Ep! Tingueu clar que les situacions a les quals ens referim no són exclusives d'aquest an, per tant, llegiu-les bé i si cal memoritzeu-les per a properes ocasions.

A més, en motiu del 20è aniversari de l'entitat, juntament amb el programa hi va el mocador de festes. Sí, sí! Aquest any el regalem.

Com ja és tradició amb nosaltres, si el voleu aconseguir, el programa més el mocador, es regalaran amb la compra del setmanari la Comarca de la primera setmana de febrer. A més, tots els nostres col·laboradors també en tenen.

 


 

tura08.jpg

 

AGRAÏMENTS

 

El primer és per a les dues colles que amb força i convenciment han decidit donar continuïtat a la Turinada i al Ball de l’Hora. Des d’aquí els animem a que tirin endavant amb il·lusió i els desitgem la mateixa sort que hem tingut nosaltres. A banda del nostre suport estem segurs que també tindran, com varem tenir sempre nosaltres, el recolzament de tots els/les joves de la ciutat i de la comarca que participen massivament en aquest acte. Endavant i sort!

 

Gràcies.

 

El segon és un agraïment molt especial per al Regidor de Festes de l’Ajuntament d’Olot. La seva visió, la seva sensibilitat i la seva actitud vers la nostra penya ens encoratja i ens incentiva, dia a dia, a continuar col·laborant i treballant, amb més força que mai, per unes festes populars, participatives i al carrer.

 

Gràcies 

LLEIS DE MURPHY PER A LES FESTES DEL TURA.

La penya AOAPIX, com sempre, us vol desitjar que passeu unes festes fantàstiques i ens ha semblat que la millor manera de fer-ho era oferint-vos amb el programa alguns dels complements indispensables “El mocador de Festes” i una imatge de la Patrona.

 

Però com que malauradament, els humans cada vegada tenim menys memòria volem començar també recordant-vos que per festes, com durant tot l’any, la llei de Murphy regeix els nostres destins i per això cal estar preparats:

 
 

 
 • Per començar, si aquest any has decidit marxar de viatge i no viure les festes, segur que serà l’any que més ho trobaràs a faltar i no podràs deixar de pensar en cap moment quant de bé s’ho estan passant la gent que s’ha quedat. A més, el viatge serà desastrós.
 
 
 • Si una nit decideixes sortir amb jaqueta has de saber que serà la nit més calorosa i acabaràs fart de portar-la lligada a la cintura. Pel contrari, si no la portes farà fred i acabaràs amb una galipàndria descomunal.
 
 
 • Has de saber que el dia que tu decideixis anar a dormir aviat per agafar aire i reposar una mica, serà el dia que la teva colla s’ho passarà més bé.
 
 
 • Si surts a la nit i tens néts, fills o nebots segur que l’endemà hi ha gegants a les dotze, cercavila i el termòmetre marcarà 32 graus a l’ombra. Per cert, segur que no hi ha lloc a l’ombra.
 
 
 • Has de saber que triïs el concert que triïs segur que en un altre escenari, hi ha més marxa, més bona música i més ambient. A més, trobaràs a tothom que t’ho vol explicar.
 
 
 • Si portes roba de recanvi no et passarà res, tornaràs a casa impol·lut, però el dia que no en portis algun veí simpàtic et buidarà una galleda pel cap.
 
 
 • Si demanes un entrepà a qualsevol bar o a les barraques tingues per segur que el teu serà l’últim, encara que l’hagis demanat de pernil dolç per anar ràpid.
 
 
 • No cal dir que sempre trobaràs aquell amic o amiga que justament necessita parlar amb tu sobre una cosa molt seriosa i sovint trista.
 
 
 • El dia que baixes a peu trobaràs mil aparcaments, pel contrari si baixes en cotxe acabaràs aparcant molt a prop, però de casa teva.
 
 
 • Sempre tindràs ganes d’anar al lavabo a les hores que hi ha més gent. I no pas només una vegada. Per cert, a la cua hi haurà sempre gent de fora. Els d’Olot, excepte tu, s’han espavilat d’alguna manera que no saps.
 
 
 • No cal dir que el dia de la cercavila, a banda dels gegants i tota la faràndula dels barris també et vindrà la regla.
 
 
 • Recorda que quant més et costi que et serveixin una cervesa més possibilitats tens que quan et toqui a tu s’acabi el barril.
 
 
 • Si tens un sopar amb una colla per festes, segur que te’n conviden a un altre, però el mateix dia i a la mateixa hora.
 
 
 • Triïs el lloc que triïs per veure els focs o els gegants segur que al davant tens un jugador de l’USAP de Perpinyà que té amics a Olot.
 
 
 • Però passi el que passi, no perdis el bon humor, no hi ha res que et pugui espatllar aquest quatre dies. Ah! I Cuida’t per poder-ne viure moltes.
 

I per si encara no ha quedat prou clara l'essència que manen les lleis de Murphy, us deixem un vídeo que ho exemplifica perfectament: