Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Les tradicions sempre han estat una de les coses que ens ha agradat tenir en compte. Amb aquesta idea, el programa d'aquest any ha estat un taulell del joc del nyarro.

Confiem que una àmplia majoria sabrà de què estem parlant. I també confiem en que aquesta àmplia majoria parlarà amb la minoria per a recordar-los-hi que el tres en ratlla, a Olot, sempre n'hem dit NYARRO.

Ei!! que tant les fitxes com el taulell són disseny 100% AOAPIX i no tenen pèrdua. Per les normes no hi patiu, són les de sempre.

 

El Taulell

 

nyarro.jpg

 

 

Les Fitxes

 

marra1.jpg

El mandrós

marra2.jpg

El traïdor

marra3.jpg

El boig

marra4.jpg

L'assassí

marra5.jpg

El banyabaix

marra6.jpg

 

 

Les Normes

 

 
 

Tipus de joc: enginy


Sistema de joc: Es tracta d’un joc de parella


Descripció del joc: joc senzill i tradicional. Cada jugador té tres fitxes. Es tria quin és el jugador que col·loca la primera fitxa i aquest ocupa el centre del taulell. Després posen o mouen fitxa els dos jugadors de forma alterna. Guanya el que aconsegueix posar les seves tres fitxes en línia recta (horitzontal, vertical o diagonal).

 

La gràcia del joc és que quan es mou una pròpia fitxa cal procurar evitar un possible tres en ratlla de l’altre i procurar preparar el terreny per fer el propi.

 


Materials: Un espai on dibuixar el taulell i dos materials diferents per fer els dos jocs de fitxes, normalment n’hi ha prou amb pedres de dos materials diferents.