Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

AOAPIX I LA FÀBRICA DE CARAMELS. 30 ANYS MOLT DOLÇOS

 

Enguany ens hem inspirat amb la pel·lícula "Charlie i la fàbrica de xocolata" afegint, com no podia ser d'una altra manera, alguns retocs característics de la nostra entitat. El resultat n'és justament el títol que li hem posat "AOAPIX i la Fàbrica de Caramels". Recordeu que el programa el regalem amb el setmanari la comarca. També el trobareu als establiments dels nostres patrocinadors.

Aquí us deixem els retocs que hi hem afegit i algun vídeo de l'edició

Esperem que us agradi.

 

 

Atenció! “Aoapix i la Fàbrica de Caramels” us informa que hi ha 4 caramels amb una làmina daurada a dins que us permetrà participar com a convidats en un dels actes interns de la nostra penya. Si teniu la sort de trobar la làmina daurada feu-vos una foto amb el caramel premiat i la pengeu a twitter o Instagram i ens etiqueteu @PenyaAoapix. Ens posarem en contacte amb vosaltres.

Jugueu amb nosaltres? Amb les lletres dels caramels podeu construir paraules de tres o quatre lletres. Nosaltres, a banda de Tura, hem aconseguit fer-ne 7 de quatre lletres i 8 de tres lletres    Uns exemples, Tura, atur, art, ... Us animeu?

Aquests caramels són d’ús personal i intransferible, o no? Cadascun té una durada de 3244 llepades, aproximadament (Llepada Standard). Feu-ne un bon ús. Renteu-vos les dents després de consumir-los i a la mainada poseu-la directament a la dutxa.

 

Pluja d'idees dolces

 

- En volíem fer un amb gust de fuet però ens han prohibit posar-hi el cordill.

- Els de llet agre tampoc hi són perquè C’s i Vox havien comprat tots els stocks per regalar-los als municipis de Catalunya on governen.

- Els de pasta de moniato arribaran quan tinguem la variant.

- Els de ratafia no en vam fer perquè ens vam despistar i ens la vam beure abans de fer-los.

- Els de formatge els vam descartar perquè feien olor de peus.

- Els de gin-tònic els tenen els d’ERC per reobrir el Coco.

- Els caramels de xocolata desfeta se’ls van menjar la Cup per les municipals i els comuns, no sabem qui però, també se’ls van menjar.

- Els 155 caramels de vinagre els tenen el PSC a pany i clau.

- Els de patata calenta els hem guardat per a la inauguració de l’Espai Cràter.

- Els caramels amb pals els hem retornat als piolins.

- Els de truita francesa els va comprar la Kolau.

- Els de pebrot tornen sempre, com les modes.

- Penseu que aquests caramels són més dolços que la majoria absoluta.