Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

El 1995 el podem catalogar per un any de crisi, si més no pel que fa referència al nostre programa d'actes. En cap cas pel nombre d'actes que vàrem organitzar.

 

Aquesta crisi no va ser deguda a la manca d'idees (per sort sempre n'hem tingut) va ser per una qüestió pressupostària: un cop comptat el capital que necessitàvem per organitzar el que volíem organitzar (amb programa inclòs) no teníem massa clar que poguéssim reunir tots els diners i per tant amb alguna cosa havíem de retallar. Li va tocar al programa.

 

Pels que ja tenen una edat (i memòria) recordaran que el programa d'actes va ser un tríptic. Repassant-lo he vist alguns detalls per als més nostàlgics:

  1. A més del campionat d'estirada de corda (al Firal), el balls del Porc i el Xai, la Turinada i el Ball de l'Hora, també organitzàvem un sopar popular
  2. Per aquelles èpoques comptàvem amb la col·laboració de dues Penyes molt actives: els Coster's i les Truges Road.

 

Algú ho havia de dirDurant tots els anys que la Penya ha organitzat el Ball de l'Hora s'ha pogut constatar, encara que molta gent pensi el contrari, que tot reunir un munt de gent amb ganes de gresca en un carrer estret el civisme ha sortit sempre amb molt bona nota. Això no vol dir que s'hagi de fer algun que altre toc d'atenció, però la veritat és que sempre han estat casos aïllats.

 

Un dels tocs d'atenció que cada any s'havia de donar era el de fer baixar a la gent dels balcons. No sabem per quina força sobrenatural, a molta gent li venien ganes d'enfilar-se als balcons dels veïns. La sort era que no hi vivia ningú, però el perill estava en que els balcons eren vells i podriem tenir algun espant.

 

Un cop vàrem tenir clar que el sistema tradicional (avisar pel micròfon que ningú s'enfilés) no donava els resultats esperats vàrem optar per un sistema més personalitzat i la veritat és que va funcionar. Aquest sistema personalitzat consistia en parar la música de cop que algú pujava a un balcó i incitar a la gent que el podien xiular ja que per culpa seva s'havia interromput el ball. Reconeixem que el sistema era dràstic, però funcionava. Al capdavall la nostra intenció era vetllar per la seguretat i evitar accidents.

A la cara B us deixem el llistat de cançons i el seu respectiu vincle al youtube per si en voleu veure el vídeo. Alguns temes no els hem trobat. Si en trobeu algun dels que falten, envieu-nos el vincle per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i ho actualitzarem.

 

BALL DE L'HORA 1995


1 - Get Over It (The Eagles)

2 - Comeranas (Seguridad Social)

3 - Blues de Memphis (Kiko Veneno)

4 - Palabras más, palabras menos (Los Rodriguez)

5 - Kansas City (Paul McCartney)

6 - Ton pare no té nas (versió)

7 - El tiburón (Proyecto Uno)

8 - Montuno (Gloria Estefan)

9 - Could You Be Loved (Bob Marley)

10 - Basket Case (Green Day)

11 - Rock and roll music (The Beatles)

12 - Perquè mai (Tomeu Penya)

13 - Pupurri (Desconegut)

14 - Scatman (Scatman John)

15 - La Gota Fría (Carlos Vives)

16 - Star Me Up (The Rolling Stones)

17 - You Never Can Tell (Chuck Berry)

18 - Segon Plat (Els Pets)