Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Quan la Penya organitza una activitat intenta preveure totes les coses que poden passar, entenent que no tot es pot preveure i que el risc zero no existeix. Aquest any no en va ser una excepció: carta als municipals perquè posés les senyals pertinents de no aparcar  a tot el recorregut de la Turinada, anar a revisar l'emplaçament del Ball de l'Hora, pensar si l'entarimat dels Dj's era segur o no, esperar a que els músics que tocaven a la Plaça Major acabessin la peça que estaven tocant per passar amb tota la gent de la Turinada, tenir clars els llocs on hi havia personal de la Creu Roja, desestimar algunes propostes perquè no es van veure prou segures... Multitud de petites coses que no es veuen però que són importants.

 

Cal dir que en tot moment hem tingut en compte el seny dels participants i la veritat és que mai (fins ara) no s'ha hagut de lamentar cap accident  greu. Home, alguna que altra ens ha succeït, però per sort s'ha pogut solucionar. Esperem que tot continuï igual molt de temps.

 

Algú ho havia de dir

Les primeres Batalles de Bandes de la Turinada es feien a la Plaça de l'Àngel. De fet es va decidir canviar de lloc i anar a la Plaça del Mig perquè cada cop hi havia més gent i l'espai quedava petit. La qüestió és que les bandes no tenien un entarimat com ara i la batalla es feia des dels balcons  "cedits" amablement pels veins. Especifiquem "cedits" perquè un ens el deixava Òmnium Cultural i no hi havia cap problema per arribar-hi, però l'altra ens el "cedia" una academia d'idiomes, que no sabem si encara hi és, però per a pujar-hi, com que l'acadèmia estava tancada, havíem de preveure com a material imprescindible per a l'organització de la Turinada, una escala.

Imagineu-vos l'escena: la plaça plena de gent, els carrers que hi accedeixen plens de gent, i de cop i volta, una persona de la Penya amb una escala d'alumini intentant fer-se pas (si no ho aconseguia no hi havia Batalla de Bandes). Acte seguit una colla de musics assaltant un balcó, i com que és petit i de seguida quedava ple, canviar l'escala de lloc i la resta de músics assaltar el balcó del costat.

La cosa no s'acabava aquí ja que tot aquest procés, a la inversa, s'havia de repetir per a baixar-les, posar-les al davant de la Turinada i arribar tots junts al Ball de l'Hora.

A la cara B us deixem el llistat de cançons i el seu respectiu vincle al youtube per si en voleu veure el vídeo. Alguns temes no els hem trobat. Si en trobeu algun dels que falten, envieu-nos el vincle per Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i ho actualitzarem.

 

 

ELS VÍDEOS AL YOUTUBE

1 - JailHouse Rock (Elvis Presley)

2 - Maldigo Mi Destino (Loquillo y los Trogloditas)

3 - Bon dia (Els Pets)

4 - Nine Lives (Aerosmith)

5 - Love and Respect (Supa T - Trevor Taylor)

6 - Cannabis (Ska-P)

7 - Salta (Seguridad Social)

8 - Do what i say (Clawfinger)

9 - Billie Jean (The Bates)

10 - Mrs. Robinson (The Lemonheads)

11 - Mmmbop (Hanson)

12 - Old Pop In An Oak (Rednex)

13 - That thing you do (The Wonders)

14 - Maneras de vivir (Desconegut)

15 - El toro y la luna (Los Fabulosos cadillacs)

16 - Ska del Paro (Jesús Cifuentes & Café Tacvba)

17 - Bailar pegados (Sergio Dalma)

18 - Samba de Janeiro (Bellini)

19 - Travelin' Band (creedence clearwater revival)