Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

 

Aquesta va ser una de les edicions del Ball de l'Hora més canyeres. Tot i que hi haurà algú que no hi estarà d'acord, les últimes 8 cançons porten moltíssima marxa.

 

El 2002 va ser l'últim any que la Penya organitzava l'estirada de corda. Ho va fer amb col·laboració amb la Penya Almogàvers, com a símbol de traspàs ja que a l'any següent quedaria tot a les seves mans. També va ser l'any que junt al nostre programa de festes, regalavem un single ja que en un moment d'inspiració varem acordar que organitzariem un karaoke multitudinari. I així va ser, es va muntar una pantalla gegant a la Plaça rector Ferrer, les escales van quedar plenes de gent i la cua per pujar a cantar va ser més llarga del que ens esperavem.

 

Trobar els singles també té el seu costat curiós: si no recordo malament en buscavem 5000 i els varem trobar per internet. Una emissora de ràdio del País Valencià se'ls treia de sobre i els venia a tant la dotzena.

 

Algú ho havia de dir

 

El rellotge que s'ensenya durant el Ball de l'Hora per anar recordant el temps que falta i el temps que queda de ball és d'una estació de tren, concretament de la de Port Bou.

 

Per aquelles coses de la vida, una colla de companys que per aquelles èpoques dedicaven part del seu temps lliure a fer espeleologia, el van trobar a dins d'un pou i com si fos la cosa més normal del món van procedir al rescat. Encara ens preguntem que els va motivar a anar-lo a recollir: si les ganes d'entrar al pou amb cordes o la creença que aquell rellotge era un objecte únic.

 

La qüestió és que el van recuperar i el van portar cap a Olot, sense tenir clara quina en seria la seva utilitat, però de ben segur que per alguna cosa serviria. Un cop mirat i remirat, es va veure que era impossible d'arreglar. Bé, si que es podia arreglar però calia canviar tot el mecanisme i la inversió econòmica ens va semblar excessiva.

 

Així doncs, teníem a les mans un rellotge d'estació de tren, que no funcionava (i no funciona) i no volíem arreglar, no només no el varem llençar si no que a més li varem trobar la utilitat que tots coneixeu. Ep!! i aquest rellotge surt menys que els gegants d'Olot: només per les Festes del Tura i durant el Ball de l'Hora.

 


 

 ELS VÍDEOS AL YOUTUBE

 

1 - Rock And Roll Music (The Beatles)
2 - Mi gente (Lucrecia)
3 - Chihuahua (Dj Bobo)
4 - You're my mate (Right Said Fred)
5 - Ave María (David Bisbal)
6 - Crash (El Canto del Loco)
7 - La lista de la compra (La Cabra Mecánica)
8 - A Dios le Pido (Juanes)
9 - Teletubbis
10 - Asereje (Las Ketchup)
11 - Baila Morena (Zucchero)
12 - like a prayer (Madonna)
13 - Total Eclipse of the heart (Jan Wayne, Lena Mahrt)
14 - Hard to say I'm sorry (Aquagen)
15 - Phat Bass (blade remix) (Warp Brothers)
16 - King George (Dover)
17 - Halls (Sapo)
18 - Fiesta (The Pogues)
19 - Shin Chan
20 - Country Roads (Hermes House Band)