Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

El Ball de l'hora del 2003 va ser l'últim que la Penya va fer al carrer Baix del Tura. La veritat és que el canvi d'ubicació, anar cap a l'Alt del Tura ens feia una mica de por. Si bé ja portàvem temps discutint un nou emplaçament tant per qüestions de seguretat com per qüestions més tècniques (sonoritzar correctament la cruïlla amb el carrer Major), el veritable motiu del canvi va ser un altre: fèien obres al carreró del costat de l'esglèsia del Tura i per tant es perdia una via d'entrada/sortida al ball. El canvi va ser una bona decisió. Al 2005 ja ens varem veure obligats a sonoritzar, a més del carrer Alt del Tura, la plaça Campdenmàs.

 

Ep! i va ser l'any del xapapote. La primera cançó anava dedicada a la plataforma "Nunca mais".

 

 

Algú ho havia de dir

 

Quan finalitza el ball de l'hora, si t'esperes a que tothom hagi marxat, el carrer el veus literalement sepultat sota un munt de paperets. Sembla com si hagués nevat. I entre mig de tots aquests paperets comencen a aparèixer coses que la gent ha oblidat i/o perdut. N'hi ha de veritablement insòlites:

 

 

Clauers i sabates desaparellades (que no sempre han vingut a reclamar) són el més habitual, però també hem arribat a trobar collarets, rellotges, un esprai anti-violacions i peces de roba diverses. Fins i tot us puc assegurar que un membre de la Penya va vestir durant tot l'hivern uns pantalons que no eren seus. Sabeu on els va trobar? I el que els va perdre? Sempre ens hem quedat amb el dubte de si eren els de recanvi o no.

 

 

 

ELS VÍDEOS AL YOUTUBE

1 - The Raggle Taggle Gipsy (Carlos Núñez) El Ball de l'Hora va començar al minut 2:12

20 - Me gustas mucho (D Guateke)