Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
 

Aquest teòricament havia de ser l'últim Ball de l'Hora que organitzava la Penya, però finalment no va ser així. Va ser el penúltim. Aquest va ser l'any que amb el nostre programar regalavem banderes d'Olot. Va ser un èxit. Tothom les va posar al balcó i encara ara, cinc anys més tard, hi ha molta gent que per Festes del Tura la torna a penjar.

 

Algú ho havia de dir

El primer ball de l´hora es va gravar en un pis del Clivillers. ens vàrem muntar un mini estudi de gravació i es va gravar amb  una pletina telefunken. El CD no existia, calia anar punjant vinils i la cosa anava força més lenta que ara. Els primers herois van ser 4 o 5 membres de la Penya,  equipats amb els  seus LP's sota el braç i uns coneixements musicals limitats al que sonava per aquella època al bar Trànsit (alguns amb veritables dificultats per a recordar títols i autors).

 

Just quan les forces ja feia estona que sortíen de més enllà de l'ànima va haver-hi un moment de lucidesa i va sortir la cançó estrella d'aquell any... la banda sonora de la mitica sèrie "Dallas". La nostra sorpresa va ser que quan va sonar aquesta cançó al Ball de l'Hora tothom va començar a saltar mentre la cantava. Un èxit!!

 

Quan pengem el ball de l'Hora del 1991 podreu escoltar el que aquells caps (de casa) van ser capaços de recollir... entre glop i glop.

 

 

ELS VÍDEOS AL YOUTUBE

16 - Like a flame (jesse lee davis) 

17 - I am what i am (Hermes House Band) 
18 - Promiscuity (Manu Chao) a partir de 6:24