Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

El PIM PAM PUM aviat celebrarà el seu 25è aniversari i de ben segur que alguns membres de la Penya AOAPIX estaran orgullosos i sorpresos que aquell grup d'insensats que es van liar la manta al cap, segurament perquè els hi agradava tirar petards, van posar les bases d'un grup de correfoc que ja porta una colla d'anys fent saltar a la gent. Per a contextualitzar l'època, aprofito per a recordar que els petards, a Olot, només en venien a Can Plavi. I com a producte estrella arribaven als coets de canya.

 

Els diables han anat canviant, ha entrat gent nova amb noves idees, el grup ha creat espectacles de gran format i el pressupost s'ha anat fent, necessàriament, més gran. Una cosa que no ha canviat amb el temps però, és la capacitat per a generar andròmines que es guarden i es guarden i es guarden i...

 

Els músics són potser els que han fet una evolució més notable. Que són professionals i poden donar molt de ritme a qualsevol cercavila, amb o sense correfoc. Per als més escèptics he trobat un vídeo de les festes del Tura del 2009. Veureu que sona molt bé.

 

A la cara B us hi deixo un vídeo que exemplifica els dubtes que teníen els primers diables quan havien de provar un petard nou. La cançó no té massa importància. El que no us podeu perdre són les imatges ja que alguna recorda les idees i reaccions que van tenir aquella colla de caps de casa. Perdó, de caps pensants.

 

Correfoc Festes del Tura 2009

 

 

 

 

 

La cara B del PIM PAM PUM (com a mínim fa 25 anys)