Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

MÉS JOCS PER TRIAR

   
Us agraden els trencaclosques? Sou amics dels jocs de lògica? Doncs esteu de sort, ja que hem ampliat el nombre de jocs que tenim a la zona d'esbarjo.  A partir d'ara, a més dels puzzles i jocs interactius que va dissenyar la Penya, hi hem afegit 4 jocs més d'aquells que us faran suar de veritat: 

alguns són individuals i podràs jugar-hi des del mateix ordinador i alguns altres els podràs proposar tu als teus companys mentre fas sobretaula després d'un bon àpat. T'agraden els reptes? A veure si ets capaç de trobar totes les solucions.

 Però no tot acaba aquí, pels jocs d'un minut i mig, us oferim la possiblitat de demanar-nos les solucions i comprovar que les vostres respostes són correctes. Al final de la pàgina ja veuràs l'opció d'enviar-nos un correu electrònic. De forma totalment opcional et demanarem que en el mateix correu ens diguis quines han estat les teves respostes.

 Finalment només dir-vos que tots els jocs tenen solució, la podreu trobar més o menys elegant, us podrà agradar o no, però no hi ha cap joc "trampa".

 Que us ho passeu bé.