Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

BASES PER AL VII CONCURS DE PAELLES.

Es celebrarà el DIUMENGE dia 6 de SETEMBRE al Passeig de la Muralla a partir de les 8h del capvespre.

-Pot concursar-hi tothom. Les paelles poden ser individuals o col·lectives.

-Podeu fer la inscripció, gratuïtament, al web www.aoapix.cat on  trobareu lafitxa d’inscripció a partir del dia 30 d’agost. La data límit és el dia 4 de setembre. (Places limitades per l’aforament)

-A partir de les 8h del vespre es podrà anar a la taula de l’organització per conèixer el lloc assignat per començar a cuinar i preparar el parament. L’espai estarà tancat al trànsit però es pot utilitzar la Plaça Palau com a zona de càrrega i descàrrega.

-La paella serà per a un mínim de dues persones i els concursants se l’hauran de menjar al passeig de la Muralla.

-Cal portar tots els ingredients i les eines (fogons, gas,  paella, ...) així com el parament de la taula (coberts, plats, gots, tovallons, ....). No es podrà cuinar amb llenya. L’organització us proporcionarà taules i cadires.

-Per fer l’arròs, a banda de la paella, es poden fer servir altres recipients (cassoles, ...)

-Cal que tingueu en compte, si és el cas, de portar el pa, la beguda, l’amanida i les postres.. L’organització us donarà les bosses d’escombraries i el plat per presentar la vostra paella.

-Es podrà portar el sofregit i els ingredients preparats però, en tot cas, l’arròs ha d’estar cru en el moment de començar el concurs.

-Durant la cocció de l’arròs el jurat controlarà que tothom segueixi les bases.

-Els concursants hauran de presentar un plat a la taula del jurat a partir d’un quart de 10. Un cop presentat ja podran començar a sopar. A partir d’aquesta hora i fins les 10h el jurat encarregat de valorar el parament visitarà les taules de cada colla. Cal que les colles concursants calculin bé el temps. En tot cas a les 10h del vespre es tancaran totes les valoracions.

-Està totalment prohibit intoxicar el jurat.

-El jurat estarà format per dos grups. El primer format per persones relacionades amb la gastronomia de la comarca de la Garrotxa i el segon per persones relacionades amb el món del disseny i les arts.

-Hi haurà un premi per a les tres millors paelles, un per a la millor presentació del conjunt de paella i parament (espai menjador) i un per al cuiner/a més ben guarnit/da.

-El jurat valorarà per al premi a la millor paella la utilització d’ingredients locals i per a la millor presentació-parament la utilització de material reutilitzable (vidre, ceràmica, tovalles de roba, per evitar l’ús del plàstic o de paper).

-L’entrega de premis es farà ben sopat després de l’actuació de “AGNÈS & THE PÈPITS” i abans del ball de festa major amb el grup“BONOBOS” que es celebrarà al mateix passeig de la Muralla. També es farà el sorteig d’un xai. Durant el sopar la xaranga“LOS SALAOS” amenitzarà l’acte.

 

Els premis són:

1r PREMI A LA MILLOR PAELLA

2n PREMI A LA MILLOR PAELLA

3r PREMI A LA MILLOR PAELLA

PREMI ESPECIAL A LA MILLOR PRESENTACIÓ:

PREMI ESPECIAL AL CUINER/A MÉS BEN GUARNIT


La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases i la conformitat de les decisions del jurat. En cas de pluja l’activitat quedarà anul·lada.