Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

****INSCRIPCIONS EXHAURIDES****

Es celebrarà el DIVENDRES dia 8 de SETEMBRE al Passeig de la Muralla a partir de les 8h del capvespre.

-Pot concursar-hi tothom. Les paelles poden ser individuals o col·lectives.

-Podeu fer la inscripció, gratuïtament, AQUÍ MATEIX on trobareu la fitxa d’inscripció a partir del dia 30 d’agost. La data límit és el dia 5 de setembre. (Places limitades per l’aforament)

-A partir de les 8h del vespre es podrà anar a la taula de l’organització per conèixer el lloc assignat per començar a cuinar i preparar el parament. L’espai estarà tancat al trànsit però es pot utilitzar la Plaça Palau com a zona de càrrega i descàrrega.

-La paella serà per a un mínim de dues persones i els concursants se l’hauran de menjar al passeig de la Muralla.

-Cal portar tots els ingredients i les eines (fogons, gas,  paella, ...) així com el parament de la taula (coberts, plats, gots, tovallons, ....). No es podrà cuinar amb llenya. L’organització us proporcionarà taules i cadires.

-Per fer l’arròs, a banda de la paella, es poden fer servir altres recipients (cassoles, ...)

-Cal que tingueu en compte, si és el cas, de portar el pa, la beguda, l’amanida i les postres.. L’organització us donarà les bosses d’escombraries i el plat per presentar la vostra paella.

-Es podrà portar el sofregit i els ingredients preparats però, en tot cas, l’arròs ha d’estar cru en el moment de començar el concurs.

-Durant la cocció de l’arròs el jurat controlarà que tothom segueixi les bases.

-Els concursants hauran de presentar un plat a la taula del jurat a partir d’un quart de 10. Un cop presentat ja podran començar a sopar. A partir d’aquesta hora i fins les 10h el jurat encarregat de valorar el parament visitarà les taules de cada colla. Cal que les colles concursants calculin bé el temps. En tot cas a les 10h del vespre es tancaran totes les valoracions.

-Està totalment prohibit intoxicar el jurat.

-El jurat estarà format per dos grups. El primer format per persones relacionades amb la gastronomia de la comarca de la Garrotxa i el segon per persones relacionades amb el món del disseny i les arts.

-Hi haurà un premi per a les tres millors paelles, un per a la millor presentació del conjunt de paella i parament (espai menjador) i un per al cuiner/a més ben guarnit/da.

-El jurat valorarà per al premi a la millor paella la utilització d’ingredients locals i per a la millor presentació-parament la utilització de material reutilitzable (vidre, ceràmica, tovalles de roba, per evitar l’ús del plàstic o de paper).

-Els guanyadors es donaran a conèixer ben sopat després de l’actuació de Teck Rose Band i abans del ball de festa major amb el grup The Bazaga’s que es celebrarà al mateix passeig de la Muralla. Durant el sopar la xaranga Bufant Fort Street Band amenitzarà l’acte.

 

Els premis són:

1r PREMI A LA MILLOR PAELLA

Un porc (Plaça Mercat) i una cassola (Castey)

2n PREMI A LA MILLOR PAELLA

Un xai (Plaça Mercat) i una planxa (Castey)

3r PREMI A LA MILLOR PAELLA

Un pollastre, un ànec, un conill, un ou, una barra de pa, un lot de productes dolços (Plaça Mercat) i una crepera (Castey)

4t PREMI A LA MILLOR PAELLA

Un lot de formatges i gelats, dues racions de pasta fresca, una panera de fruita i verdura,  i una panera amb productes d’herboristeria i dietètica (Plaça Mercat)

PREMI ESPECIAL A LA MILLOR PRESENTACIÓ

3 Kgde gambes, 3 Kg d’escamarlans i un val per esmorzar dues persones (Plaça Mercat) i una caixa de vi blanc de l’Empordà (Can Batet)

PREMI ESPECIAL AL CUINER/LA CUINERA MÉS BEN GUARNIT/GUARNIDA

Un davantal i un barret de cuina de disseny 100% Aoapix . Un val per esmorzar dues persones, una bossa de llaminadures i un diari del dia a escollir  (Plaça Mercat).


La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases i la conformitat de les decisions del jurat. En cas de pluja l’activitat quedarà anul·lada.

 

PERMIS CEDITS PER

Can Batet Resultat d'imatges de castey

 

COL·LABORADORS